Kjøttbransjen
26.09.2019
For Jimmy Høgberget er det en berikelse å gå på jobb hver eneste dag. Han stortrives på Toten (Toten Kjøtt), og er slett ikke opptatt av stillingsbetegnelser og status.
1 Hvorfor valgte du kjøttbransjen?
- Litt tilfeldig egentlig. Bekjentskaper og min grunnutdannelse er vel årsaken til at jeg havnet her på Toten. I denne flotte bedriften skjer det veldig mye spennende og muligheten for å utvikle produkter og produktløsninger er uendelige. Rett og slett en drømmebedrift å jobbe i.
2 Hva er din oppgave i bedriften?
- Veldig godt spørsmål. I det daglige er jeg med på det aller meste. Det er nemlig slik at vi som arbeider i små kjøttbedrifter hele tiden må ta et tak der det trengs. Derfor ser jeg på meg selv som en altmuligmann her i bedriften, selv om
Gå til mediet- Litt tilfeldig egentlig. Bekjentskaper og min grunnutdannelse er vel årsaken til at jeg havnet her på Toten. I denne flotte bedriften skjer det veldig mye spennende og muligheten for å utvikle produkter og produktløsninger er uendelige. Rett og slett en drømmebedrift å jobbe i.
2 Hva er din oppgave i bedriften?
- Veldig godt spørsmål. I det daglige er jeg med på det aller meste. Det er nemlig slik at vi som arbeider i små kjøttbedrifter hele tiden må ta et tak der det trengs. Derfor ser jeg på meg selv som en altmuligmann her i bedriften, selv om