NNN-arbeideren
30.10.2020
Folk må ha mat på bordet, men under ei krise endrer forbrukerne vanene. Det har de ansatte i Meråker Kjøtt fått merke.
Meråker Kjøtt ligger i det lille tettstedet Meråker i Trøndelag, rett ved svenskegrensa. Kommunen har 2.400 innbyggere, og med over 60 ansatte er Meråker Kjøtt en hjørnesteinsbedrift i bygda. Produktene deres leveres til grossistleddet i dagligvarehandelen, og finnes i butikker i store deler av landet. En stor og viktig del av kundene deres er også hoteller og serveringssteder i Trøndelag.
Susann Albriktsen har fagbrev både som kokk og i industriell matproduksjon, og har jobbet med mat og matproduksjon i 14 år. Albriktsen jobber i pakkelinja, og hun er tillitsvalgt for de 35 NNN-organiserte i Meråker Kjøtt. Hun tror mange nordmenn fikk seg en vekker da koronakrisa kom til landet.
- Jobben jeg gjør er viktig og er en del av det store samfunnshjulet. Da landet stengte ned, så folk hvor viktig det er at det er mat i hyllene i butikkene, sier hun.
Ikke bare solskinnshistorier
Mange bedrifter innen matproduksjon i Norge har opplevd et oppsving etter koronakrisa, men ik
Les opprinnelig artikkelSusann Albriktsen har fagbrev både som kokk og i industriell matproduksjon, og har jobbet med mat og matproduksjon i 14 år. Albriktsen jobber i pakkelinja, og hun er tillitsvalgt for de 35 NNN-organiserte i Meråker Kjøtt. Hun tror mange nordmenn fikk seg en vekker da koronakrisa kom til landet.
- Jobben jeg gjør er viktig og er en del av det store samfunnshjulet. Da landet stengte ned, så folk hvor viktig det er at det er mat i hyllene i butikkene, sier hun.
Ikke bare solskinnshistorier
Mange bedrifter innen matproduksjon i Norge har opplevd et oppsving etter koronakrisa, men ik