Baker og Konditor
04.02.2020
Selv om vi har bakt brød i tusener av år, og bransjen har lang historie med å produsere og selge baker- og konditorvarer, kreves stadig ny innovasjon i bransjen for å kunne møte fremtidens kunder og forbrukerbehov.
Hva er innovasjon?
Vanligvis blir innovasjon sett på som et økonomisk fenomen og defineres som en tilsiktet endring i produksjon av varer og tjenester. Innovasjon betyr at det skapes noe kvalitativt nytt. Nyskapning kan bety; nye produkter, tjenester, produksjonsprosesser, eller å bringe frem endringer i måten økonomiske goder og andre verdier blir produsert på. Innovasjon er derfor en betegnelse på menneskeskapt endring av verdiskapende aktiviteter.
Gammelt håndverk - nye metoder
Selv om faget og håndverket har lang historie, skjer det stadig innovasjon gjennom produktutvikling, produksjonsmetoder og gjenno
Gå til medietVanligvis blir innovasjon sett på som et økonomisk fenomen og defineres som en tilsiktet endring i produksjon av varer og tjenester. Innovasjon betyr at det skapes noe kvalitativt nytt. Nyskapning kan bety; nye produkter, tjenester, produksjonsprosesser, eller å bringe frem endringer i måten økonomiske goder og andre verdier blir produsert på. Innovasjon er derfor en betegnelse på menneskeskapt endring av verdiskapende aktiviteter.
Gammelt håndverk - nye metoder
Selv om faget og håndverket har lang historie, skjer det stadig innovasjon gjennom produktutvikling, produksjonsmetoder og gjenno