Antall medier: 63
Antall artikler: 26327

Landbruk, skog og havbruk

Siste nytt

Solvalla travbane i Sverige, nordens største arena for travsport, har akkurat tatt i bruk tre nye Claas Axion traktorer til vedlikehold av banen.
Traktor
18.06.2021
Norske Skog stenger produksjonsanlegget Tasman på New Zealand, noe som reduserer produksjonskapasiteten på avispapir med 150.000 tonn.
Norsk Skogbruk
17.06.2021
I siste nummer av denne publikasjonen kom det frem i artikkelen som dekket Allskogs årsmøte at jeg fyrte løs en tirade som kunne tolkes som kraftig kritikk av Glommen Mjøsens agering etter kjøpet av Moelven. Det ble en diametralt feil tolkning og som så ofte må vel både avsender og mottaker dele ansvaret.
Norsk Skogbruk
17.06.2021
Evnen til å bli engasjert og til å holde retningen er noe av det som har bidratt til at Berit Sanness kan notere seg for bestått på flere store prosjekter. Hun er godt kjent i næringen både for etableringen av det som den gang het Jenter i Skogbruket, Levende Skog- prosjektet og PEFC-standarden. Nå skal hun lede klyngesamarbeidet i Norwegian Wood Cluster (NWC).
Norsk Skogbruk
17.06.2021
Rødt vil sikre at skogen satses på som en viktig del av det grønne skiftet. Mange virkemidler handler om mer statlig involvering.
Norsk Skogbruk
17.06.2021
Europa har vedtatt å styre mot null utslipp i 2050 og 55% reduksjon i 2030. Og har etablert verktøy som skal styre kapital over i grønne investeringer, både offentlige og private midler. Dette vil åpne muligheter, men også skape begrensninger for skog-og trenæringen - også i Norge.
Norsk Skogbruk
17.06.2021
Får skogeierne nok igjen for tømmeret, når trelast- og masseprisene er så gode? Og hvordan fordeles overskuddet til samvirket mest mulig rettferdig på andelseierne? Det var temaer som ble drøftet på årsmøtet i Viken Skog SA.
Norsk Skogbruk
17.06.2021
Stortinget har behandlet
Norsk Skogbruk
17.06.2021
- Det trengs styrke for å bære medgang, heter det. Vi tror industrien har det og bruker denne tida klokt, for svingninger vil komme igjen.
Norsk Skogbruk
17.06.2021
Å foreta plantingen i skogen sin selv har alltid vært lønnsomt. Men i år er det ekstra fett, selv arbeid i rusletempo kan gi en timelønn på 400 kroner, det meste av dette skattefritt.
Norsk Skogbruk
17.06.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt