Baker og Konditor
29.10.2021
Etter et år og sju måneder er pandemien avblåst, og samfunnet kan komme tilbake til en normal hverdag. Disse månedene har for mange vært en stresstest av dimensjoner, men for mange har dette også vært en nyttig erfaring på hvordan oppgaver kan løses i fremtiden. Noe lærdom får man alltid ut av en krise.
EN KREVENDE PERIODE ER LAGT BAK OSS
Selv om de bakeriene som leverer til dagligvaremarkedet, har klart seg rimelig greit gjennom denne pandemien, har det for de fleste bakeriene i bransjen vært en krevende øvelse å plutselig tilpasse kostnader til lavere omsetning. Verst har det gått ut over de bakeriene som har hatt store leveranser til horecamarkedet. Det vil likevel alltid være noe lærdom å trekke ut av en slik krevende periode. Kanskje har flere funnet andre måter å organisere virksomhetene på som kan bidra til økt inntjening i fremtiden. Nye salgskanale
Gå til medietSelv om de bakeriene som leverer til dagligvaremarkedet, har klart seg rimelig greit gjennom denne pandemien, har det for de fleste bakeriene i bransjen vært en krevende øvelse å plutselig tilpasse kostnader til lavere omsetning. Verst har det gått ut over de bakeriene som har hatt store leveranser til horecamarkedet. Det vil likevel alltid være noe lærdom å trekke ut av en slik krevende periode. Kanskje har flere funnet andre måter å organisere virksomhetene på som kan bidra til økt inntjening i fremtiden. Nye salgskanale