Baker og Konditor
11.05.2018
Oslos beste, mener gjestene. - Nå trenger vi ikke gode anmeldelser like mye lenger, men Tripadvisor trekker spesielt asiatiske turister hit, sier Mathias Jäger på Pastel de Nata.
DET BEGYNTE I DET SMÅ. Et lite bakeri med noen sitteplasser. Queijadas de Sintra, queques de alfarroba og ikke minst den som det lille krypinnet midt i Oslo sentrum har fått navn etter: Pastel de nata. Et naturlig samlingspunkt for Oslos relativt lille samfunn av portugisere.
Slår Michelin
Tre og et halvt år senere er Pastel de Nata på norgestoppen. I hvert fall om vi skal tro gjestene. På Tripadvisor gir to av tre gjester full score til det lille bakeriet.
På hotell- og restaurantgjestenes eget sosiale medium
Gå til medietSlår Michelin
Tre og et halvt år senere er Pastel de Nata på norgestoppen. I hvert fall om vi skal tro gjestene. På Tripadvisor gir to av tre gjester full score til det lille bakeriet.
På hotell- og restaurantgjestenes eget sosiale medium