Kjøttbransjen
16.08.2018
Salgsboden til Røros-bedriften Stensaas Reinsdyrslakteri ble travel å betjene under trøndersk matfestival i Trondheim, nylig. Årsak: prisvinner under årets festival
«- Mykt som smør med fantastisk balanse mellom røyk og øvrig smak». Det var juryens dom. Vinneren får ros for å satse på det enkle. Kjøttet er videreforedlet på tradisjonelt vis. Røyking, salt og sukker er eneste krydder, og produsenten har ikke tilsatt forstyrrende elementer, heter det fra juryen som fortsetter: Utrolig mørt, med en mild og god røyksmak som ivaretar viltsmaken.
GLEDE OG NØYAKTIGHET
- Klart at en sånn pris er kjærkommen anerkjenning. Nå ser vi at vi har lyktes med det vi holder på med. Prisen virker positivt og ærefullt blant alle som jobber hos oss, uttaler daglig leder Arnstein Stensaas fornøyd.
Gå til medietGLEDE OG NØYAKTIGHET
- Klart at en sånn pris er kjærkommen anerkjenning. Nå ser vi at vi har lyktes med det vi holder på med. Prisen virker positivt og ærefullt blant alle som jobber hos oss, uttaler daglig leder Arnstein Stensaas fornøyd.