AddToAny

Toppen av kransekaka

De fleste kjenner dette uttrykket, og det er et uttrykk om noe som er bra. Det som er best og øverst. Uttrykket brukes både om mennesker, om hendelser, om opplevelser og om mye mer. Nå vil jeg gjerne fremsnakke nettopp kransekaken og den hedersplassen den fortjener på et festbord.
JEG STARTET l NY JOBB for noen år tilbake og var da med på etableringen av et nytt bakeri/konditori. I den forbindelse lagde vi en kakemeny der kransekaken selvfølgelig var en del av sortimentet.
Vi trillet og trillet til vår første høytid som var jul, julen 2011. Ja, du leste riktig, vi håndrullet. Kransekakene måtte jo selvfølgelig ha emballasje så kundene fikk fraktet dem trygt og godt hjem. Men det skulle vise seg å bli den største utfordringen med hele prosessen. Det var jo ingen leverandører som solgte store flotte esker lenger.
Hvorfor var det blitt slik? Hvorfor blir det trillet flere kransekaker i Estland enn i Norge, og da selvfølgelig emballert der også? Det er ingen tvil om at in
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt