Baker og Konditor
15.09.2017
Baker- og Konditorlandslaget er i gang med innspurten i forberedelsene til Nordic Bakery & Pastry Cup i Stockholm. Med andre ord er utøverne i gang med å «terpe, terpe, terpe».
Det blir alltid litt travelt i innspurten, men vi er i rute, forsikrer landslagstrener André Løvaas.
Han forteller at oppkjøringen til årets Nordic har vært god - helt fra det første kreative idéarbeidet i vinter. I løpet av våren fikk laget meislet ut en konkret plan for hva de skal gjøre, og dette trente de på hver for seg i sommer. Da de møttes til fellessamling igjen i slutten av august, gjaldt det å få sydd alt sammen til et lagarbeid.
- Hvem gjør hva hvor, hvem hjelper hvem når og så videre. Vi måtte samkjøre oss. Og etter at vi kom inn i september måned og er i gang med den siste innspurten, handler det om å ha så mange gjennomkjøringer som mulig og bare terpe, terpe, terpe.
- Hvilke ambisjoner har de
Gå til medietHan forteller at oppkjøringen til årets Nordic har vært god - helt fra det første kreative idéarbeidet i vinter. I løpet av våren fikk laget meislet ut en konkret plan for hva de skal gjøre, og dette trente de på hver for seg i sommer. Da de møttes til fellessamling igjen i slutten av august, gjaldt det å få sydd alt sammen til et lagarbeid.
- Hvem gjør hva hvor, hvem hjelper hvem når og så videre. Vi måtte samkjøre oss. Og etter at vi kom inn i september måned og er i gang med den siste innspurten, handler det om å ha så mange gjennomkjøringer som mulig og bare terpe, terpe, terpe.
- Hvilke ambisjoner har de