AddToAny

Tar ansvar for lærlinger til matindustrien

Tar ansvar for lærlinger til matindustrien
Foodtech tar samfunnsansvaret på alvor og satser hardt på lærlinger. Målet er å utdanne fagfolk innen fire forskjellige fag som det er behov for i Foodtech.
Å FINNE DE RIKTIGE fagfolkene til alle bransjer med behov, er ikke alltid lett. Foodtech, som blant annet leverer utstyr til baker- og konditorbransjen, har behov for fagfolk innen flere bransjer og fant ut at det enkleste var å hente inn lærlinger og bidra til utdanningen selv.
- For oss er det et samfunnsansvar å være lærebedrift, og det er også viktig å tilby læreplasser for at vi skal ha jevn tilgang på de fagfolkene vi har behov for. Målet vårt er å ha inne lærlinger i de fire fagene som aktuelle for oss, nemlig automasjon, elektromontør, kjølemontør og industriell mekaniker. Vi har også en praktikant i administrasjonen, så vi overdriver ikke nå
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

Pedersens Bakeri & Konditori i Tromsø har vært kjent for sine kaker i flere tiår. I dag leverer bakeriet kaker i hele Nord-Norge.
Baker og Konditor 11.06.2021
Baker og Konditor 11.06.2021
På bare tre år har Bakehuset økt antall lærlinger fra fire til 14. Nå ønsker de seg enda flere i årene fremover.
Baker og Konditor 11.06.2021
DET GÅR MOT NOK EN SOMMER med ferie i eget land. I fjor resulterte det i en rekordsommer.
Baker og Konditor 11.06.2021
Augestad Håndverkskonditori har, som de fleste i bransjen, fått merke hva en nedstenging gjør med forretningsdriften. Men eier Hege Augestad endret produktene slik at de ble bedre tilpasset en hjemmesittende kundegruppe.
Baker og Konditor 11.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt