Baker og Konditor
05.05.2017
Casper André Lugg og Martin Ivar Hveem Fjeld har skrevet boka Surdeig, som nå er oversatt til fem språk og solgt til sju land.
Boka kom ut på norsk i 2015 og er siden solgt til England, Frankrike, Australia, New Zealand, Nederland, Italia og Spania. I boken finner vi enkel og god surdeigsmetodikk forklart uten hokus pokus, samt oppskrifter på sunne og gode brød.
Fredrikstadguttene Martin og Casper begynte å eksperimentere med surdeig i 2010. De bruker norsk økologisk mel, urkorn og gamle landsorter malt på stein. Sorter som gir mer smak og næringsinnhold enn industrimel.
Etter prøving og feiling kom gutta frem til en basismetode på surdeig som de ønsket å dele med interesserte. Boken Surdeig ble utgitt i 2015 og har snart solgt ut førsteopplaget på 2000 bøker. Hele tiden har kameratene delt hva de har holdt på med på Instagram og opparbeidet seg en solid følgerbase på 25 000 mennesker fra hele verden. Etterspørsel fra følgerne om oversettelse til andre språk, gjorde at forlaget så muligheten for å selge boken ut i verden.
Nervepirrende
- Hvordan er det å lage en bakebok som skal selges i land som
Gå til medietFredrikstadguttene Martin og Casper begynte å eksperimentere med surdeig i 2010. De bruker norsk økologisk mel, urkorn og gamle landsorter malt på stein. Sorter som gir mer smak og næringsinnhold enn industrimel.
Etter prøving og feiling kom gutta frem til en basismetode på surdeig som de ønsket å dele med interesserte. Boken Surdeig ble utgitt i 2015 og har snart solgt ut førsteopplaget på 2000 bøker. Hele tiden har kameratene delt hva de har holdt på med på Instagram og opparbeidet seg en solid følgerbase på 25 000 mennesker fra hele verden. Etterspørsel fra følgerne om oversettelse til andre språk, gjorde at forlaget så muligheten for å selge boken ut i verden.
Nervepirrende
- Hvordan er det å lage en bakebok som skal selges i land som