Baker og Konditor
15.09.2017
Flere bakerier leverer for millioner til hjemleveringstjenester. Både Hector Guardia i Rent Mel Bakeri og Trygve Ottesen i Vaaland Dampbakeri ser mange fordeler med denne type leveranser.
Vaaland Dampbakeri startet å levere bakervarer i det Brødboksen åpnet sine første ruter i Stavanger og Sandnesområdet i november 2016.
- Vi begynte med å levere ett surdeigsbrød og nå leverer vi ni produkter. Vi regner med å levere varer for tre-fire millioner til Brødboksen i 2017 av en totalomsetning på 21 millioner. Så langt er vi meget godt fornøyd, sier daglig leder i Vaaland Dampbakeri, Trygve Ottesen.
Enkel logistikk
Stavangerbakeriet selger produkter via Brødboksen som allerede er i produksjon, da har de bedre kontroll over de varene som ikke blir solgt til Brødboksen og disse kan lett selges i egne utsalg.
- Logistikkmessig fungerer dette veldig godt for vår del, vi produserer og pakker i kasser som igjen blir hentet av budene til Brødboksen. De pakker selv alt i kassene som skal ut ti
Gå til mediet- Vi begynte med å levere ett surdeigsbrød og nå leverer vi ni produkter. Vi regner med å levere varer for tre-fire millioner til Brødboksen i 2017 av en totalomsetning på 21 millioner. Så langt er vi meget godt fornøyd, sier daglig leder i Vaaland Dampbakeri, Trygve Ottesen.
Enkel logistikk
Stavangerbakeriet selger produkter via Brødboksen som allerede er i produksjon, da har de bedre kontroll over de varene som ikke blir solgt til Brødboksen og disse kan lett selges i egne utsalg.
- Logistikkmessig fungerer dette veldig godt for vår del, vi produserer og pakker i kasser som igjen blir hentet av budene til Brødboksen. De pakker selv alt i kassene som skal ut ti


































































































