Hopp til hovedinnhold
Fagpressenytt
menu
LOGG INN
Nyhetsbrev
search
Slot88
https://hellodollyonbroadway.com
Situs Slot Online Terpercaya
LOGG INN
Nyhetsbrev
AddToAny
Startet bakeri på hytta
Baker og Konditor
13.04.2018
Ekteparet Marthe Sundal og Per Olav Børresen, som til vanlig bor og jobber i Levanger, har startet bakeri på fritidseiendommen sin på Utvorda.
Og responsen har vært overvelden
Gå til mediet
Baker og Konditor
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Tlf +47 932 61 060
Faks -
post@bakerkonditor.no
www.bakerkonditor.no
Flere saker fra Baker og Konditor
Flere velger yrkesfag
- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor
09.06.2023
Bildene Festen Fagkonferansen
Baker og Konditor
09.06.2023
Enighet om fremtidens opplæringskontor
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor
09.06.2023
Trender i bransjen
Baker og Konditor
09.06.2023
Smaker i verdensklasse
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor
09.06.2023
Relaterte saker
30 år siden IMSDALEVENTYRET startet
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Produktnyheter
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Iskalde nyheter fra Diplom-Is
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Nyheter fra Norgesmøllene
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Aker BP og ESS øker andelen norsk kjøtt offshore
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Nyhetsbrev
Lag ditt eget nyhetsbrev:
Mer om mediene i Fagpressen