BAKEREN OG KONDITOREN er ikke de som bruker de største ordene og slår hardest på trommene. I Porsgrunn har Fredrik Lønne i det stille blandet fullkorn i nesten alle produkter.
Baker Brun i Bergen flytter produksjonen fra Damsgård til et nytt produksjonsbygg på Espehaugen ved Flesland. Bygget er 2800 kvadratmeter og blir skreddersydd for Baker Brun.
Marte Eriksen (34) har flyttet fra hjembyen Kongsberg til Tinn og jobber nå som baker og konditor hos Austbygde bakeri. Nylig ansatte også bakeriet egen kokk.
Astrid Henriksen vil gjøre hjemmebakeriet til levebrød. I Frogn i Akershus har hun startet «Kjøkkenet på Hauer». Her baker hun med surdeig, bruker gode råvarer og lang tid. Slikt blir det godt brød av.
Et vellykket samarbeid mellom Baker- og konditorbransjens Landsforening, Sjømat Norge og Norges Frukt- og Grønnsakgrossisters Forbund frister til en fortsettelse.