Baker og Konditor
29.10.2021
Det økologiske bakeriet Kolonihagen har knekt koden og utviklet økologiske og glutenfrie rundstykker som kan sammenlignes med konvensjonelle produkter på smak og næringsinnhold. Produktene lanseres i Rema 1000-butikker over hele landet i løpet av høsten.
DE ØKOLOGISKE OG GLUTENFRIE rundstykkene lanseres nasjonalt i Rema 1000 nå i høst. De har fått navnet Sprøtint.
Rundstykkene er et tin-og-spis-produkt, men de kan også stekes på vanlig måte som andre rundstykker i frysedisken.
- Så vidt jeg vet, er det ingen andre som lager slike produkter som dette, i hvert fall ikke i en slik skala som oss. Vi har lykkes i å skape en nyhet innenfor segmentet. Ikke bare i Norge, men i Europa, sier daglig leder i Kolonihagen bakeri Johannes C. Stjernholm Vejsling Møller.
GODT HÅNDVERK OG TOPP RÅVARER
Helt siden pandemien brøt ut, har Møller og kollegene hos Kolonihagen bakeri utviklet ideen om å lage et økologisk og glutenfritt produkt. Målet har væ
Gå til medietRundstykkene er et tin-og-spis-produkt, men de kan også stekes på vanlig måte som andre rundstykker i frysedisken.
- Så vidt jeg vet, er det ingen andre som lager slike produkter som dette, i hvert fall ikke i en slik skala som oss. Vi har lykkes i å skape en nyhet innenfor segmentet. Ikke bare i Norge, men i Europa, sier daglig leder i Kolonihagen bakeri Johannes C. Stjernholm Vejsling Møller.
GODT HÅNDVERK OG TOPP RÅVARER
Helt siden pandemien brøt ut, har Møller og kollegene hos Kolonihagen bakeri utviklet ideen om å lage et økologisk og glutenfritt produkt. Målet har væ