AddToAny

RUNDSTYKKER i butikk

RUNDSTYKKER i butikk
Det økologiske bakeriet Kolonihagen har knekt koden og utviklet økologiske og glutenfrie rundstykker som kan sammenlignes med konvensjonelle produkter på smak og næringsinnhold. Produktene lanseres i Rema 1000-butikker over hele landet i løpet av høsten.
DE ØKOLOGISKE OG GLUTENFRIE rundstykkene lanseres nasjonalt i Rema 1000 nå i høst. De har fått navnet Sprøtint.
Rundstykkene er et tin-og-spis-produkt, men de kan også stekes på vanlig måte som andre rundstykker i frysedisken.
- Så vidt jeg vet, er det ingen andre som lager slike produkter som dette, i hvert fall ikke i en slik skala som oss. Vi har lykkes i å skape en nyhet innenfor segmentet. Ikke bare i Norge, men i Europa, sier daglig leder i Kolonihagen bakeri Johannes C. Stjernholm Vejsling Møller.

GODT HÅNDVERK OG TOPP RÅVARER
Helt siden pandemien brøt ut, har Møller og kollegene hos Kolonihagen bakeri utviklet ideen om å lage et økologisk og glutenfritt produkt. Målet har væ
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt