Kjøttbransjen
18.10.2018
Kjøttbedriftene blir større og krever mer. Gisle Navestad leverer det meste av maskiner. Nå slår han et slag for helt ny teknologi for tining.
Han leder familiebedriften som har vært i bransjen i snart 50 år. - Min far startet Navestad AS i 1970. Han henvendte seg til pølsemakerne. Akkurat da var det en revolusjon i maskinell utvikling. Alt eksploderte, og det var en boom i antall pølsemakerier og hvor effektivt de kunne jobbe, forteller han.
ALT FRA ETT STED
Gisle Navestad feirer 30-årsjubileum som daglig leder i år. Han har sett en utvikling der kundene slår seg sammen, blir større og større og spisser seg mer.
- Det betyr høyere og høyere volumer. Kravet til utbytte og presisjon øker med volumet du kjører gjennom. Kan du hente en halv prosent her og en halv prosent der, er det nok til å væ
Gå til medietALT FRA ETT STED
Gisle Navestad feirer 30-årsjubileum som daglig leder i år. Han har sett en utvikling der kundene slår seg sammen, blir større og større og spisser seg mer.
- Det betyr høyere og høyere volumer. Kravet til utbytte og presisjon øker med volumet du kjører gjennom. Kan du hente en halv prosent her og en halv prosent der, er det nok til å væ


































































































