Kjøttbransjen
13.06.2024
For Trond Viggo Våga er pølse jul og bursdag på én gang. Nå har han tatt over Pølseboden i Haugesund og håper det skal gå an å redde pølsebodene som norsk urkultur.
Pølser til folket! Det er programerklæringen til Trond Viggo Våga. Han driver både catering, gatemat og selskapslokale. Og nå også pølsebod.
- Da jeg så at det var stilt her, ringte jeg til huseieren med én gang, forteller han. I lokalene i Strandgata midt i Haugesund har det nemlig vært pølsebod tidligere, også. - Jeg har ekstremt tro på dette, og jeg har allerede fått det til å gå. Vi har ikke bare denne - vi har også en mobil bod - Norges eneste gullvogn som vi selger pølser fra, sier Våga.
Gammel kultur
Bohemer, som selskapet hans heter, hadde allerede pølser på tapasmenyen. - Pølsene er ikke i ferd med å gå ut.
Gå til mediet- Da jeg så at det var stilt her, ringte jeg til huseieren med én gang, forteller han. I lokalene i Strandgata midt i Haugesund har det nemlig vært pølsebod tidligere, også. - Jeg har ekstremt tro på dette, og jeg har allerede fått det til å gå. Vi har ikke bare denne - vi har også en mobil bod - Norges eneste gullvogn som vi selger pølser fra, sier Våga.
Gammel kultur
Bohemer, som selskapet hans heter, hadde allerede pølser på tapasmenyen. - Pølsene er ikke i ferd med å gå ut.