Baker og Konditor
30.11.2018
Her er mattrendene som nordiske forbrukere vil være opptatt av i neste år.
FINSKE FAZER har offentliggjort en ny trendrapport som peker på hva forbrukere i Finland, Norge, Sverige og Danmark ønsker seg i matveien fremover. Funnene baserer seg på spørreundersøkelser blant cirka 6000 nordiske forbrukere i kombinasjon med innsikten til Fazers egne trendanalytikere.
Dette er mattrendene som ifølge Fazers rapport, «Future food - trend report 2019», vil komme for fullt i neste år:
Plantebasert protein
Den grønne revolusjonen fortsetter, og ifølge Fazer er det nærmest blitt «mainstream» å spise vegetarisk. Som «flexitarianer» spiser man vegetarisk de fleste dager, men unner seg kjøtt en gang i blant - og da gjerne øko
Gå til medietDette er mattrendene som ifølge Fazers rapport, «Future food - trend report 2019», vil komme for fullt i neste år:
Plantebasert protein
Den grønne revolusjonen fortsetter, og ifølge Fazer er det nærmest blitt «mainstream» å spise vegetarisk. Som «flexitarianer» spiser man vegetarisk de fleste dager, men unner seg kjøtt en gang i blant - og da gjerne øko