AddToAny

NORSK HØST

NORSK HØST
Det er sesong for innhøsting, og vi vil fange smaken av landskapet rundt oss, ikke bare på tallerkenen, men også i glasset.
0WOODLAND HONEY WINE
Kr 150
På samme måte som vin, kan alkoholfri, fermentert drikke by på smaksopplevelser med god syre, fruktighet og subtile assossiasjoner til jordsmonn og andre faktorer som kan ha påvirket plantene gjennom livssyklusen.
Woodland Honey Wine er et samarbeid mellom Empress og Oslo Brewing Co., hvor målet er å lage mjød med en moderne twist. Resultatet er en sprudlende honningvin med villhøstede, norske ingredienser som gir vinen en umiddelbar, og lett udefinerbar eleganse. Aromaen preges av lynghonning og mørk sjokolade med lett bitterhet som deretter går over i noter av fersk bakst. Smaken preges naturlig nok også av honning, men iblandet toner av bartrær og blomster. Først trodde vi smaken var litt kort, men så dukket det opp en tørr, mineralsk ettersmak som brakte oss til sommerdager med soltørket klesvask i vinden
Gå til mediet

Flere saker fra Ren Mat

Den er aromatisk og kompleks, og sammenliknes med fransk blåmugg. Den er Norges eldste tradisjonsost og ble til ut fra en tanke om å bruke alt. Men hvor har det blitt av gamalosten i dag?
Ren Mat 08.03.2022
Den er aromatisk og kompleks, og sammenliknes med fransk blåmugg. Den er Norges eldste tradisjonsost og ble til ut fra en tanke om å bruke alt. Men hvor har det blitt av gamalosten i dag?
Ren Mat 08.03.2022
En ny ullguide fra Dyrevernalliansen skal hjelpe oss å lettere kunne finne fram til ullklær med høye krav til dyrevelferd, i tillegg til merker som unngår bruk av ekte pels.
Ren Mat 08.03.2022
Er du nysgjerrig på hvordan melk blir til ost, eller interessert i å yste selv, er boka Ysting varmt å anbefale.
Ren Mat 08.03.2022
Ren Mat 08.03.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt