AddToAny

Nikolais år

Nikolais år
Først ble det kategoriseier og sammenlagt bronse i VM. Så går Nikolai hen og vinner NM i baking. 2018 er Nikolai Melings år.
ETTER MÅNEDER MED TRENING, tok Nikolai og Ivar Bakke i september bronse i VM. I samme konkurranse vinner Nikolai beste partyprodukter. Verdens beste, der altså.
En drøy måned senere stepper han inn som super-reserve i NM når kollega Fredrik Lønne skader seg like før konkurransen.

Deler seieren
Det var Nikolai som deltok, vant og tok imot pokalen i NM. Men seieren deler han med kollegene i Harmoni Håndverksbakeri.
- Jeg ser ikke på denne seieren som min egen, men jeg ser på det som en seier for bakeriet. Det er Harmoni Håndverksbakeri som vinner Norgesmesterskapet i baking og oss tre som har vært med på prosessen. Dette er en lagseier uten like, sier Nikolai Meling.
Fredrik Lønne er den som har utarbeidet program og resepter med hjelp fra samboer Stefi Haldorsen. Lønne har trent og jobbet hardt frem mot NM i flere måneder, men en kniv i tommelen satte en st
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

I desember annonserte Coop at de skal bygge et nytt Goman-bakeri på Fauske i Nordland. Planen er at selve bygget skal stå klart til høsten, og at de første produktene skal sendes ut 2. januar 2021.
Baker og Konditor 30.04.2020
Baker og Konditor 30.04.2020
HARTMANN SLICER OG BAGGER ER DEN IDEELLE SKJÆRE- OG PAKKEMASKIN FOR PAKKING AV HELE OG OPPSKÅRET BRØD, BOLLER, PØLSEBRØD OG ANDRE SMÅVARER I BÅDE PLAST- OG PAPIRPOSER.
Baker og Konditor 30.04.2020
Henrik Rønningen og Årdal Catering kjøpte Tya Bakeri AS av Erling Eggum på verst tenkelige tidspunkt, skriver Sogn Avis.
Baker og Konditor 30.04.2020
I FORRIGE UTGAVE av Baker og Konditor var overskriften i min leder «Bedre å være baker». Det er det vel neppe alle som er enige i lenger.
Baker og Konditor 30.04.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt