Kjøttbransjen
02.02.2023
- Slaktehygienen og oppmerksomheten på gode hygienestandarder ved norske slakterier er blitt stadig bedre de siste årene og i så måte ble året 2006 et veiskille. Det var nemlig det året e-coli katastrofen rammet.
En av nestorene her i landet på slaktehygiene, Ole-Johan Røtterud, har nå definitiv tatt beslutningen om å gå fra borde. I 36 år har han jobbet med bl.a. disse viktige problemstillingene og nå overlater han kontorplassen sin hos Animalia til nye krefter. Det skjedde nå ved årsskiftet og da Kjøttbransjen møtte veteranen for et intervju, var han i gang med nedpakking av kontoret på Løren.
- Jeg sluttet vel strengt for to år siden, en har jobbet en hel del på oppdrag de siste årene. Men nå må jeg sette sluttstrek. Må rett og slett gi meg mens leken er god, poengterer 69-åringen med humor i blikket.
Norsk Kjøtt- og Fleskesentral
Mikrobiologen og Nannestad-mannen Ole-Johan Røtterud startet sin yrkesaktive «kjøttkarriere» i juni 1986 i et vikariat som mikrobiolog ved det som tidligere gikk under navnet Norsk Kjøtt og Fleskesentral (Gilde og n
Gå til mediet- Jeg sluttet vel strengt for to år siden, en har jobbet en hel del på oppdrag de siste årene. Men nå må jeg sette sluttstrek. Må rett og slett gi meg mens leken er god, poengterer 69-åringen med humor i blikket.
Norsk Kjøtt- og Fleskesentral
Mikrobiologen og Nannestad-mannen Ole-Johan Røtterud startet sin yrkesaktive «kjøttkarriere» i juni 1986 i et vikariat som mikrobiolog ved det som tidligere gikk under navnet Norsk Kjøtt og Fleskesentral (Gilde og n