AddToAny

Når sikkerhet betyr alt

De lever av å selge sikkerhet for de som jobber på vei. De mest farefulle og utsatte arbeidsplasser, der centimetre kan skille mellom liv og død. En av Europas største aktører innen trafikkdirigering, varslingsplaner og arbeidssikring er Ramudden, som i løpet av få år har tatt et solid grep også om Norge.
DET HELE BEGYNTE i Sverige, nærmere bestemt i Valberg i Gävle. Der skjønte Hans-Olov Blom tidlig at det å selge sikkerhet for de som arbeider på vei, kan gi muligheter. Det startet i det små fra kjøkkenbordet. Men stø kurs og hardt arbeid gjorde at bedriften etter hvert vokste til en blomstrende virksomhet.
I dag er Blom fortsatt konsernsjef for Ramudden, men har solgt seg ned. Ramudden er nå en del av et større konsern, Work Zone Safety Group. En eier som i sin forretningsstrategi har sikkerhet som sitt hovedsatsningsområde.

4000 ansatte
I 2009 tok firmaet de første forsiktige skritt inn i det norske markedet, med å kjøpe et lite selskap innen trafikkdirigering i Støren.
- Lite skjedde før 2015, da Ramudden kjøpte Personell-Assistanse i Bergen. Etter det har det gått slag i slag, med oppkjøp og etablering av egne avdelinger. I dag har vi 13 avdelinger fra Sørlandet og nord til Steinkjer. Veksttakten har vært høy, og i fjor omsatte vi for 293 millioner kroner fordelt på 330 ansatte, forteller daglig leder Roy Mevold, som i dag leder den norske virksomheten.
Også internasjonalt har veksten vært stor. Selskapet er godt etablert og ledende i Sverige, Norge, Finland, Estland og helt nyoppstartet i Kanada under R
Gå til mediet

Flere saker fra Våre Veger

I VALTRAS 5. generasjons traktorer er Q-serien den ideelle traktoren for store gårder og maskinentreprenører som trenger høye ytelser og integrert smart-teknologi i segmentet 230-305 hk.
Våre Veger 29.09.2022
TEKNOLOGIEN I DET integrerte startlyset gjør at ekstrabelysningen tennes med en myk bølgelignende bevegelse, i stedet for å slå seg av og på maksimalt fra sekundet du slår den på.
Våre Veger 29.09.2022
DEN VELKJENTE WL20E e-hjullasteren har vært i serieproduksjon siden 2015 og på Bauma presenteres tredje generasjon med et kraftig litium-ion-batteri.
Våre Veger 29.09.2022
MAGNUS EVENSTUEN (TV.) og Kjetil Johansen fra Lena er to av en rekke Felleskjøpet-ansatte som nå sertifiseres til å ta periodisk kjøretøykontroll på traktor.
Våre Veger 29.09.2022
DÅRLIG DEMPING KAN gå utover knær, leddbånd, rygg, og generelt kroppen og helsa. Det har hatt høy prioritet hos Sievi, ved utviklingen av en ny arbeidssko.
Våre Veger 29.09.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt