Baker og Konditor
30.11.2018
BKLF jobber hardt for å utvikle fagutdanningen og å heve kompetansen i bransjen. Dette arbeidet er viktig, og selv om mye er oppnådd, må det videreføres for at baker- og konditorbransjen skal være mer konkurransedyktig i fremtiden.
Fellesmerket Håndverksbakeri
Denne uken overrakte BKLF for første gang den nye utmerkelsen "Håndverksbakeri" til Edgars Bakeri og Konditori AS i Mandal. Som lærebedrift, prioriterer de kompetanse gjennom fagutdannede medarbeidere med mesterbrev, og ikke minst utviser de godt håndverk og fokuserer på norske råvarer. Det registrerte fellesmerket "Håndverksbakeri" skal hjelpe forbruker å få en bevissthet rundt lokale bakerier som satser på fagutdanningen og håndverksfaget. Vi ønsker at dette merket også vil bidra til økt faglig satsing i bransjen.
Utdanningsløpet endrer seg
Den
Gå til medietDenne uken overrakte BKLF for første gang den nye utmerkelsen "Håndverksbakeri" til Edgars Bakeri og Konditori AS i Mandal. Som lærebedrift, prioriterer de kompetanse gjennom fagutdannede medarbeidere med mesterbrev, og ikke minst utviser de godt håndverk og fokuserer på norske råvarer. Det registrerte fellesmerket "Håndverksbakeri" skal hjelpe forbruker å få en bevissthet rundt lokale bakerier som satser på fagutdanningen og håndverksfaget. Vi ønsker at dette merket også vil bidra til økt faglig satsing i bransjen.
Utdanningsløpet endrer seg
Den