AddToAny

Lanserer egenutviklet kjevlelinje på SMAK

Lanserer egenutviklet kjevlelinje på SMAK
Etter å ha jobbet med utvikling og testing i et par år, lanserer Dynatec nå sin egenutviklede kjevlelinje. Du kan se nyvinningen på SMAK, som kanskje en av de største nyhetene på maskinsiden.
- Tradisjonelle kjevlelinjer har i hovedsak utviklet seg i samme retning siden 1970-tallet og blitt ganske like på design og funksjon. De bygges som standard kjevlemoduler med transportører mellom kjevlemodulene. Konstruksjonen bygger på en knekket plateprofil som holder lager og komponenter på plass, og et utvendig deksel som skjuler motorer, gir og komponenter bak blanke flater. Konstruksjonen danner lukkede hulrom som fylles med støv og forurensing fra luft og kjevleprosess over tid. Motor og gir avgir varme, som danner gode forhold for utvikling av møll, bakterier og muggsopp, sier Rune Holter, markedsfører hos Dynatec, om bakgrunnen for egenutviklingen.

Nye melstrøere
Dynatecs kjevlelinje har nye melstrøere som bygger på bedriftens erfaring med ulike prinsipper for melstrøing. De beste løsningene er tatt videre i et nytt design, der rengjøring og service er hensyntatt på en bedre måte enn ved tidligere modeller. Løsningen bygger på et prinsipp med roterende børste mot en hullplate av plast i bunnen av melstrøeren. Løsningen skal være robust og lite følsom for variasjoner i strømelet: » Justerbar avstand til melbørste via lett tilgjengelig hendel på operatørsiden » Hullplaten kan trekkes ut på enden uten bruk av ve
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt