Kjøttbransjen
14.05.2020
Kontantstøtten, som bedrifter får på grunn av koronasituasjonen, treffer ikke godt nok for kjøttbransjens bedrifter. Den tar bl.a. ikke høyde for sesongsvingninger i omsetningen.
I noen uker nå har bedrifter som er rammet av koronatiltakene kunnet søke om kontantstøtte for å klare seg gjennom koronakrisen. Ordningen ble lansert 2. april, og skal bidra til å dekke såkalt «faste uunngåelige» utgifter for bedrifter som har mistet 30 prosent omsetning eller mer siden regjeringen innførte de mest inngripende tiltakene Norge har sett i fredstid.
50 PROSENT TIL HORECA
Det er særlig de kjøttbedriftene som er sterkt eksponert i HORECA-segmentet som nå får kontantstøtte. En av disse bedriftene er Mydland AS i Tromsø som leverer halvparten av det som produseres til HORECA. Daglig
Gå til mediet50 PROSENT TIL HORECA
Det er særlig de kjøttbedriftene som er sterkt eksponert i HORECA-segmentet som nå får kontantstøtte. En av disse bedriftene er Mydland AS i Tromsø som leverer halvparten av det som produseres til HORECA. Daglig