Baker og Konditor
29.10.2021
På Sørumsand videregående skole har BKLF etablert Baker- og konditorakademiet med et stort tjenestetilbud. Her kan du få hjelp til å utvikle deg som fagperson, til bedriftsutvikling eller du kan få hjelp til alt bedriften må ha på plass av internkontrollsytem.
FOR DE FLESTE høres kanskje Baker- og konditorakademiet helt nytt ut. De som har levd en stund, husker kanskje at Knut Maroni startet det som ble kalt for Bakerog konditorakademiet i sin tid. Det er imidlertid lenge siden det var aktivitet knyttet til dette. Å blåse liv i tilbudet er nedfelt i BKLFs strategiplan fra 2015, og under pandemien har det igjen sett dagens lys.
- Baker- og konditorakademiet har vært med i våre planer lenge. Vi har imidlertid vært avhengige av å få de riktige personene med oss. Da muligheten dukket opp med Anne Momrak-Haugan og Erlend Løken Volden, la det grunnlaget for satsingen i samspill med opplæringskontoret og Kjetil Dale Aas. Det har gjort at vi nå har etablert et kompetansesenter med sterk faglig tyngde, sier direktør i BKLF Gunnar Bakke.
ETABLERT PÅ SØRUMSAND
Baker- og konditorakademiet har tilhold på Sørumsand videregående skole. Skolen ønsker å være et regionalt k
Gå til mediet- Baker- og konditorakademiet har vært med i våre planer lenge. Vi har imidlertid vært avhengige av å få de riktige personene med oss. Da muligheten dukket opp med Anne Momrak-Haugan og Erlend Løken Volden, la det grunnlaget for satsingen i samspill med opplæringskontoret og Kjetil Dale Aas. Det har gjort at vi nå har etablert et kompetansesenter med sterk faglig tyngde, sier direktør i BKLF Gunnar Bakke.
ETABLERT PÅ SØRUMSAND
Baker- og konditorakademiet har tilhold på Sørumsand videregående skole. Skolen ønsker å være et regionalt k