Baker og Konditor
30.11.2018
For å få en kickstart på internopplæring, samt å hjelpe sine kunder med å nå sine bærekraftsmål, var Foodtech utstiller på bærekraftmessen Foodscape.
FOODSCAPE, messen for alle som er opptatt av bærekraft, ble arrangert i oktober på Norges varemesse.
Bakerisektoren var representert med flere aktører, deriblant leverandøren Foodtech.
- Krav om bærekraft vil påvirke bransjen og oss som leverandør. I hvor stor grad vet vi ikke ennå, men vi vet at det vil bety endringer innen råvarekontroll, eksponering og lagring av mat og en reduksjon av matsvinn, samt bedre utnyttelse av energi, sier Per Erik Ellefsen, administrerende direktør i Foodtech Gruppen.
Kunnskapen på plass tidlig
Foodtech har mye å vinne på å være tidlig ute med å lære mer om bærekraft og å kunne begrepene, tror Ellefsen.
- Mange av våre kunder er i startgropen av bærekraftutviklingen og mange selskaper har allerede konkrete mål. Vi tr
Gå til medietBakerisektoren var representert med flere aktører, deriblant leverandøren Foodtech.
- Krav om bærekraft vil påvirke bransjen og oss som leverandør. I hvor stor grad vet vi ikke ennå, men vi vet at det vil bety endringer innen råvarekontroll, eksponering og lagring av mat og en reduksjon av matsvinn, samt bedre utnyttelse av energi, sier Per Erik Ellefsen, administrerende direktør i Foodtech Gruppen.
Kunnskapen på plass tidlig
Foodtech har mye å vinne på å være tidlig ute med å lære mer om bærekraft og å kunne begrepene, tror Ellefsen.
- Mange av våre kunder er i startgropen av bærekraftutviklingen og mange selskaper har allerede konkrete mål. Vi tr