Kjøttbransjen
13.06.2024
OSLO - Jeg elsker grilling fordi det gir en helt unik smak til maten. Smaken av sommer! Det er også en sosial matlagingsmetode som samler folk, i tillegg til at du «sparer oppvask» med å lage maten utendørs.
Matfaglig rådgiver på MatPrat, Anette Fjelleng Hansen, er elsket for sine matlagingsråd. Om sommeren flytter hun kjøkkenet ut og griller opptil fem ganger i uken enten solen skinner eller det kommer noen regndråper. Nå deler hun sine beste grilltips for å gjøre grillmåltidene saftige og uforglemmelige.
- Jeg ønsker å vise hvor enkelt og gøy det kan være å grille, og at alle kan mestre det med noen enkle tips forteller Fjelleng Hansen.
- Hva er de viktigste forberedelsene før man starter grilling?
- Forberedelse er nøkkelen til vellykket grilling. Først og fremst bør du sørge for at grillen er ren og i god stand, da frister det mer å fyre opp. Forvarm grillen skikkelig - dette er viktig for å få en jevn varme og en fin stekeskorpe på kjøttet. Det er også lurt å preppe klart tilbehør, finne frem utstyr og ha alt klart fø
Gå til mediet- Jeg ønsker å vise hvor enkelt og gøy det kan være å grille, og at alle kan mestre det med noen enkle tips forteller Fjelleng Hansen.
- Hva er de viktigste forberedelsene før man starter grilling?
- Forberedelse er nøkkelen til vellykket grilling. Først og fremst bør du sørge for at grillen er ren og i god stand, da frister det mer å fyre opp. Forvarm grillen skikkelig - dette er viktig for å få en jevn varme og en fin stekeskorpe på kjøttet. Det er også lurt å preppe klart tilbehør, finne frem utstyr og ha alt klart fø


































































































