AddToAny

GODTERIKONDITOREN

GODTERIKONDITOREN
Augestad Håndverkskonditori har, som de fleste i bransjen, fått merke hva en nedstenging gjør med forretningsdriften. Men eier Hege Augestad endret produktene slik at de ble bedre tilpasset en hjemmesittende kundegruppe.
UTFORDRENDE TIDER fikk konditor Hege Augestad til å tenke nytt om hvilken type produkter hun tilbød. Når man står i en situasjon hvor kundene ikke kan samles til fest og kjøpe store kaker, eller andre konditorprodukter med kort holdbarhet, fant Hege sin egen vri. Godterier.
- Primært merket jeg en nedgang i bestilling av bryllupskaker på sommeren i fjor. Slike kaker utgjør en betydelig del av omsetningen, jeg driver jo for meg selv, forteller Hege Augestad.

Må tåle å bli sendt
Foruten bryllupskaker og kaker til andre arrangementer, lager Hege konditorvarer og desserter av forskjellig slag. Nettbestilling har hun vært tidlig ute med, men klikk og hent fikk også en nedeperiode da folk måtte holde seg hjemme.
Dermed satte hun i gang og utviklet nye produkter, flere av dem inspirert av godterier fra Heges egen barndom. Produktene har også lengre holdbarhet og tåler postsending godt.
- Jeg har hele tiden drevet markedsføring på sosiale medier og har sendt produkter til kun
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt