AddToAny

GODTERIKONDITOREN

GODTERIKONDITOREN
Augestad Håndverkskonditori har, som de fleste i bransjen, fått merke hva en nedstenging gjør med forretningsdriften. Men eier Hege Augestad endret produktene slik at de ble bedre tilpasset en hjemmesittende kundegruppe.
UTFORDRENDE TIDER fikk konditor Hege Augestad til å tenke nytt om hvilken type produkter hun tilbød. Når man står i en situasjon hvor kundene ikke kan samles til fest og kjøpe store kaker, eller andre konditorprodukter med kort holdbarhet, fant Hege sin egen vri. Godterier.
- Primært merket jeg en nedgang i bestilling av bryllupskaker på sommeren i fjor. Slike kaker utgjør en betydelig del av omsetningen, jeg driver jo for meg selv, forteller Hege Augestad.

Må tåle å bli sendt
Foruten bryllupskaker og kaker til andre arrangementer, lager Hege konditorvarer og desserter av forskjellig slag. Nettbestilling har hun vært tidlig ute med, men klikk og hent fikk også en nedeperiode da folk måtte holde seg hjemme.
Dermed satte hun i gang og utviklet nye produkter, flere av dem inspirert av godterier fra Heges egen barndom. Produktene har også lengre holdbarhet og tåler postsending godt.
- Jeg har hele tiden drevet markedsføring på sosiale medier og har sendt produkter til kun
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

Foodtech tar samfunnsansvaret på alvor og satser hardt på lærlinger. Målet er å utdanne fagfolk innen fire forskjellige fag som det er behov for i Foodtech.
Baker og Konditor 11.06.2021
Pedersens Bakeri & Konditori i Tromsø har vært kjent for sine kaker i flere tiår. I dag leverer bakeriet kaker i hele Nord-Norge.
Baker og Konditor 11.06.2021
Baker og Konditor 11.06.2021
På bare tre år har Bakehuset økt antall lærlinger fra fire til 14. Nå ønsker de seg enda flere i årene fremover.
Baker og Konditor 11.06.2021
DET GÅR MOT NOK EN SOMMER med ferie i eget land. I fjor resulterte det i en rekordsommer.
Baker og Konditor 11.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt