Baker og Konditor
11.06.2021
FREM TIL NÅ har Brødskala'n omfattet kornsortene hvete, spelt, emmer, enkorn, rug, bygg og havre. Nå utvides ordningen med de glutenfrie sortene hirse og sorghum.
Dermed kan også de som spiser glutenfritt, bruke Brødskala'n.
Brødskala'n er merkeordningen som forteller forbrukeren hvor grovt brødet er i prosent, er enkel i bruk og bidrar til det økte forbruket av grove produkter. Forbrukerne har høy tillit til merket, og de sier i undersøkelser at de bruker merket i stor grad for å velge brød.
Flere spis
Gå til medietBrødskala'n er merkeordningen som forteller forbrukeren hvor grovt brødet er i prosent, er enkel i bruk og bidrar til det økte forbruket av grove produkter. Forbrukerne har høy tillit til merket, og de sier i undersøkelser at de bruker merket i stor grad for å velge brød.
Flere spis