AddToAny

Glade finalister i Årets Bakeri 2021

Glade finalister i Årets Bakeri 2021
Ingelsrud Konditori AS (Magnor), Harstadbotn Bakeri & Konditori AS (Harstad) og Ryfylke Bakeri og Konditori AS (Jørpeland) er finalister i Årets Bakeri 2021.
Det er bransjeforeningen Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) som står bak konkurransen, og det er i år fjerde gang Årets Bakeri kåres i Norge. Tidligere vinnere av prisen er Edgars Bakeri i Mandal (2018), Elda bakeri i Sandnes (2019) og Harmoni Håndverksbakeri i Porsgrunn (2020).
19 bakerier fra hele landet har kjempet om å bli kåret til Årets Bakeri 2021. Nå står tre av dem igjen som finalister.
- Det var mange gode nominerte bakerier til årets konkurranse. I år er temaet fagkompetanse, og juryen har lagt vekt på hvordan bakeriene jobber med å utvikle fagkompetanse i hverdagen og hvordan de bruker fagkompetanse i sin strategiske satsing i markedet. Det er også et krav at bakeriene er aktive når det gjelder å ha lærlinger, både for å bidra inn i eget bakeri og for å bidra til å heve fagkompetansen i bransjen generelt, sier juryleder Vigdis Myhre Næsseth.
Kåring av Årets Bakeri 2021 skjer ved fremmøte på vinnerbakeriet 1. oktober. Vinneren vil motta diplom, blomster og en pengepremie på 10 000 kroner.

INGELSRUD KONDITORI AS, MAGNOR
- Det er veldig overraskende å bli nominert til Årets Bakeri. Vi vet ikke hvem som nominerte oss, men vi synes det er kjempegøy. Jeg hadde ikke trodde at vi skulle være med i en slik kåring såpass kort tid etter vi etablerte oss, sier daglig leder Andrea Ingelsrud. Hun eier bakeriet sammen med Anne Grete Sandnes og Michael Sigvartsen.
- Jeg er veldig opptatt av kvalitet. Vi lager alt for hånd og bruker kortreiste råvarer som egg fra Eidskog og bær hentet fra lokalområdet. Vi slår opp for hånd og har lange liggetider
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt