Kjøttbransjen
14.05.2020
Bransjeveteran Oddvar Kristiansen gjør det skarpt som «problemløser» for andre bedrifter i kjøttbransjen. Så skarpt at selskapet hans for tredje år på rad har blitt DN-gaselle i Vestfold.
Et bedriftseventyr fra virkeligheten! Det må man kunne kalle utviklingen i Julies Kjøkken AS, selskapet som Oddvar Kristiansen etablerte for åtte år siden. Den gang med en beskjeden omsetning på halvannen million kroner. Året etter hadde denne omsetningen steget til 13 millioner kroner og i 2019 passerte Julies Kjøkken 60 millioner kroner. Resultat før skatt endte på fire millioner kroner i fjor.
ETABLERT I 2012
- Da jeg etablerte denne virksomhetene i 2012, så jeg ikke for meg at det skulle bli så stort. Mitt utgangspunkt var å bidra til å redusere svinnet som mange bedrifter opplever enten ved feilproduksjon eller som følge av produkter som rett og slett er i ferd med å gå ut på dato. Jeg har selv
Gå til medietETABLERT I 2012
- Da jeg etablerte denne virksomhetene i 2012, så jeg ikke for meg at det skulle bli så stort. Mitt utgangspunkt var å bidra til å redusere svinnet som mange bedrifter opplever enten ved feilproduksjon eller som følge av produkter som rett og slett er i ferd med å gå ut på dato. Jeg har selv