AddToAny

Flesknytt utstyr hele veien

Hæhre tar fatt på sin del av Hålogalandsveien med utelukkende nytt utstyr.
LÆRLING VICTOR STEEN GUNDERSEN (19) smiler bredt bak spakene på den helelektriske Cat 320-maskinen. Maskinduren er borte, men ellers høres den ut som en helt vanlig maskin.
- Faktisk legger man merke til hydraulikken og de andre lydene ekstra godt, så den er ikke fullt så stille som jeg hadde sett for meg. Men ellers er den som en helt vanlig maskin, slår Gundersen fast.

Miljøambisjoner
Mens de andre Hæhre-maskinene har et blåmalt loddet med Hæhre-logo i hekken har denne maskinen et grønt lodd for å markere miljøprofilen.
Den elektriske gravemaskinen er prikken over i-en på en maskinpark der nylukta ennå sitter i setene. Hæhre har så langt tatt i bruk et førtitalls anleggsmaskiner og ytterligere tjue er på vei. Prosjektdirektør for region nord i Hæhre, Jostein Nordstrøm trekker frem kontraktens ambisiøse miljøprofil som årsak til at selskapet stiller med utelukkende nye maskiner.
- Alle er 23-modeller med siste euro-steg. I tillegg planlegger vi å utvide fra den ene elektriske gravemaskinen som er i drift nå til flere maskiner, vi vurderer om også en frontlaster kan være elektrisk. Det kommer også minst to elektriske l
Gå til mediet

Flere saker fra Våre Veger

I sitt forslag må den politiske ledelsen klare å fortelle hvordan de ser for seg at transport-Norge skal se ut noen tiår fram i tid, og hvordan vi kommer dit.
Våre Veger 19.11.2023
Som en av Norges ledende forhandlere av områdesikring tar vi stolthet i å alltid levere.
Våre Veger 19.11.2023
- JA, VI har skjønt at Vegvesenet er svært fornøyd med prosjektet, og det har vi jobbet mye og hardt for, sier prosjektleder Wolfgang Mysliwietz.
Våre Veger 19.11.2023
For andre år på rad økte bruken av salt sist vinter på norske europa- og riksveier. En rapport fra Statens vegvesen viser en økning på 24.000 tonn salt fra vinteren før.
Våre Veger 19.11.2023
Våre Veger 19.11.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt