Baker og Konditor
11.05.2018
Din Baker tok med et reisefølge på 150 personer til solfylte Marbella i en kombinasjon av det faglige og det sosiale, slik som bare Din Baker kan.
DIN BAKERS ÅRLIGE TUR og konferanse hadde avreise 13. april. På Gardermoen stod 150 solhungrige nordmenn, bestående av kjedemedlemmer og en god del leverandører, som i de neste dagene fikk god tid til å prate fag og knytte tettere bånd.
Variert fagkonferanse
Fagkonferansen var delt inn i to deler; en felles med leverandørene og en kun for medlemmene. Gunnar Bakke fra BKLF presenterte oppdateringer fra bransjeforeningen med fokus på det nye opplæringskontoret. Martin Lang fra Foodsoft presenterte bransjeløsningen My Food Office som er under utvikling. Georg Husebæk ga deltakerne en sniktitt på Din Bakers nye hjemmeside som er under arbeid og Anders Lindgren fra Plot ga deltakerne en innføring i kommunikasjon de kunne bruke for å markedsføre sitt eget bakeri. Også Torunn Nordbø fra OBK ga en status for deres arb
Gå til medietVariert fagkonferanse
Fagkonferansen var delt inn i to deler; en felles med leverandørene og en kun for medlemmene. Gunnar Bakke fra BKLF presenterte oppdateringer fra bransjeforeningen med fokus på det nye opplæringskontoret. Martin Lang fra Foodsoft presenterte bransjeløsningen My Food Office som er under utvikling. Georg Husebæk ga deltakerne en sniktitt på Din Bakers nye hjemmeside som er under arbeid og Anders Lindgren fra Plot ga deltakerne en innføring i kommunikasjon de kunne bruke for å markedsføre sitt eget bakeri. Også Torunn Nordbø fra OBK ga en status for deres arb


































































































