Baker og Konditor
29.10.2021
Og lignende spørsmål ble delvis besvart og diskutert da Møllerens samlet matbransjen til inspirasjonsdag i september. Det passet godt etter lite sosial kontakt for mange i bransjen det siste året.
DEN POPULÆRE SAMLINGEN hadde i år en grense på 100 deltagere på grunn av smittevern, og arrangementet, som år foregikk i Høymagasinet i Oslo, ble raskt fulltegnet.
For sjette gang var Elisabeth Viken Klokkervold, salgsdirektør i Møllerens, glad for å ønske gjestene velkommen til arrangementet. På innholdsoversikten fantes diverse, bransjerelevante inspirasjonsforedrag.
DESIGNMAT
Hans-Petter Nygård-Hansen er kommunikasjonsrådgiver og dataekspert. Han foreleste om hvordan han tror digitaliseringen vil endre matbransjen fremover, noe den også allerede har gjort på mange felt.
Vi blir flere mennesker, og ressursene minker. Byene vil vokse voldsomt fremover, og landsbygda vil i stor grad være steder for autonom matproduksjon.
For at alle skal få nok, må vi endre på hvordan maten produseres og hvordan vi konsumerer.
Maten vil bli mer basert på planter, og den vil
Gå til medietFor sjette gang var Elisabeth Viken Klokkervold, salgsdirektør i Møllerens, glad for å ønske gjestene velkommen til arrangementet. På innholdsoversikten fantes diverse, bransjerelevante inspirasjonsforedrag.
DESIGNMAT
Hans-Petter Nygård-Hansen er kommunikasjonsrådgiver og dataekspert. Han foreleste om hvordan han tror digitaliseringen vil endre matbransjen fremover, noe den også allerede har gjort på mange felt.
Vi blir flere mennesker, og ressursene minker. Byene vil vokse voldsomt fremover, og landsbygda vil i stor grad være steder for autonom matproduksjon.
For at alle skal få nok, må vi endre på hvordan maten produseres og hvordan vi konsumerer.
Maten vil bli mer basert på planter, og den vil