Ren Mat
10.03.2020
- Vi har gått fra å være sære «heksebryggere» til å få lede an i en mattrend vi tror vil komme folk virkelig til gode. Drives av: May Tone Johnsen og Heidi Garvik
Hva: Kombucha og kraut Hvor: Fermenterings-fellesskapet Fermenten i Stavanger
Eimealt sprang ut fra en søken etter tradisjonsmat som hjelp for bedre helse. Vi var en gjeng som fant hverandre på nett og arrangerte delings- og inspirasjonstreff, som fortsatt består som Tradisjonsmat i Rogaland på Facebook. Noen av oss tok det litt lengre og etablerte Eimealt i 2013 med kombuchabryggeri og
Gå til medietEimealt sprang ut fra en søken etter tradisjonsmat som hjelp for bedre helse. Vi var en gjeng som fant hverandre på nett og arrangerte delings- og inspirasjonstreff, som fortsatt består som Tradisjonsmat i Rogaland på Facebook. Noen av oss tok det litt lengre og etablerte Eimealt i 2013 med kombuchabryggeri og