AddToAny

Best dato gir best kampanjeresultat

De er norgesmestre i sameksponering og selger mer fordi kundene finner hele måltidet på samme sted. Nå advarer Rema Iseveien kjøttbransjen mot å produsere for lager og levere dårlig dato: Best dato gir de beste resultatene.
Best dato gir best resultat på kampanjer, fastslår Rolf Gunnar Hansson og Ivar Strand Johansen. De har ansvaret for kjøttet og de andre ferskvarene på REMA 1000 Iseveien, noen kilometer utenfor Sarpsborg sentrum.

Best på matglede
Hansson og Johansen vet hva de snakker om. I 2019 ble butikken kåret til Årets matgledebutikk. For å si det på en annen måte:
De er Norges beste lavprisbutikk på sameksponering.
- Det gjør at kunden kommer hjem med alt han trenger til dagens middag, sier Hansson. - Det er bra for snittsalget vårt at kunden drar med seg tilbehøret. Det gir kunden inspirasjon - for eksempel å finne bacon sammen med skreien. Hvis vi er gode på å selge en totalpakke, gir det oss konkurransekraft og kunden et helt måltid, ifølge Johansen.

Plass til nyheter
De er ogs�
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Årsmøtet i Nortura SA gjenvalgte Trine Hasvang Vaag fra Snåsa som styreleder. Hun tar dermed fatt på sitt syvende år som styretopp i samvirkebedriften.
Kjøttbransjen 11.05.2023
Det er vanskelig å argumentere mot myndigheter som øyensynlig bare vil ditt eget beste.
Kjøttbransjen 11.05.2023
I 2022 ble bransjeretningslinjen for hygienisk råvarekvalitet revidert, og i den forbindelse har Animalia utviklet et kurs for operatører på slaktelinjene.
Kjøttbransjen 11.05.2023
VestfoldLAB er et laboratorium for vann og mat som jobber tett med NAV og NAV sine samarbeidspartnere knyttet til inkludering. Samtidig analyserer laboratoriet store mengder mat for ulike næringslivsaktører, ikke minst Kjøttbransjen. Flere, både store og små aktører i kjøttbransjen, sender produktene sine til VestfoldLAB for analyse og holdbarhetstesting.
Kjøttbransjen 11.05.2023
Nå er Dyster Gård i gang med nytt slakteri og egen butikk. - Vi skal ha noe å drive med de siste årene før pensjonisttilværelsen, ler Tove Bjørneby.
Kjøttbransjen 11.05.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt