Kjøttbransjen
16.03.2023
De er norgesmestre i sameksponering og selger mer fordi kundene finner hele måltidet på samme sted. Nå advarer Rema Iseveien kjøttbransjen mot å produsere for lager og levere dårlig dato: Best dato gir de beste resultatene.
Best dato gir best resultat på kampanjer, fastslår Rolf Gunnar Hansson og Ivar Strand Johansen. De har ansvaret for kjøttet og de andre ferskvarene på REMA 1000 Iseveien, noen kilometer utenfor Sarpsborg sentrum.
Best på matglede
Hansson og Johansen vet hva de snakker om. I 2019 ble butikken kåret til Årets matgledebutikk. For å si det på en annen måte:
De er Norges beste lavprisbutikk på sameksponering.
- Det gjør at kunden kommer hjem med alt han trenger til dagens middag, sier Hansson. - Det er bra for snittsalget vårt at kunden drar med seg tilbehøret. Det gir kunden inspirasjon - for eksempel å finne bacon sammen med skreien. Hvis vi er gode på å selge en totalpakke, gir det oss konkurransekraft og kunden et helt måltid, ifølge Johansen.
Plass til nyheter
De er ogs�
Gå til medietBest på matglede
Hansson og Johansen vet hva de snakker om. I 2019 ble butikken kåret til Årets matgledebutikk. For å si det på en annen måte:
De er Norges beste lavprisbutikk på sameksponering.
- Det gjør at kunden kommer hjem med alt han trenger til dagens middag, sier Hansson. - Det er bra for snittsalget vårt at kunden drar med seg tilbehøret. Det gir kunden inspirasjon - for eksempel å finne bacon sammen med skreien. Hvis vi er gode på å selge en totalpakke, gir det oss konkurransekraft og kunden et helt måltid, ifølge Johansen.
Plass til nyheter
De er ogs�