AddToAny

- Bekymret for utviklingen i dødsulykkene

BIL- OG MOTORJOURNALISTEN og -entusiasten Ivar Engerud står bak boka «Bilen i Norge i 125 år». Den tar for seg norsk bilhistorie fra 1896 og fram til 2021. - Gode veiopplevelser?
- De beste veiopplevelsene mine er når turen er målet, eller en del av målet. Hvor det å kjøre er en opplevelse i seg selv. Jeg er så heldig at jeg etter hvert har fått oppleve og nyte mange veier i Sør-Norge, Europa og USA i svært ulike biler, både av typer og alder. Fra klassiske biler, via vanlige bruksbiler til moderne sportsbiler. Noen ganger går kombinasjonen av veg, natur og bil opp i en litt høyere enhet, som blir ren kjøreglede.
- Dårlige veiopplevelser?
- Jeg ferdes jo stort sett på Østlandsområdet i det daglige, og siden jeg bor i Lier, kjører jeg gjerne Oslofjordtunnelen hvis jeg skal sørøstover.
Gå til mediet

Flere saker fra Våre Veger

Et av de utredede løsningene er en hengebru med det lengste bruspennet i verden: hele 2710 meter.
Våre Veger 30.06.2022
DENNE NOE UVANLIGE gangbrua er bygget i en turist- og underholdningspark i Da Nang i Vietnam. Den 150 meter lange brua løftes opp fra de grønne skogene av et par kjempestore hender.
Våre Veger 30.06.2022
Våre Veger 30.06.2022
Gimsøybrua i Lofoten var en av bruene som var valgt ut til forskning på bruk av katodisk beskyttelse som brurehabilitering tidlig på 90-tallet. I år blir brua ferdig beskyttet med katodisk beskyttelse, og kan se frem til et adskillig lengre liv i øyrikets tjeneste.
Våre Veger 30.06.2022
FEM GRUPPERINGER AV entreprenører og rådgivere er kvalifisert til å levere tilbud og konkurrere om å bygge ny E6 Storhove-Øyer i Innlandet. De fem grupperingene som skal konkurrere om entreprisen er:
Våre Veger 30.06.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt