Kjøttbransjen
14.08.2025
Vi sier naturligvis takk for maten.
Mens teknologimiljøer og ideologiske krefter drømmer om en fremtid med sirisser, celleprodukter og 3D-printede middager, ønsker folk flest noe helt annet: ekte mat, produsert på norske ressurser, av dyr som har hatt det godt.
Ifølge utenlandske teknologimiljøer og fremtidsforskere skal maten vår snart være grønn, høyteknologisk og fri for naturlig kjøtt. Sirisser, melormer, alger og laboratoriedyrkede proteiner skal fylle tallerkenene våre.
Over år har vi blitt presentert for burgere som dr
Gå til medietIfølge utenlandske teknologimiljøer og fremtidsforskere skal maten vår snart være grønn, høyteknologisk og fri for naturlig kjøtt. Sirisser, melormer, alger og laboratoriedyrkede proteiner skal fylle tallerkenene våre.
Over år har vi blitt presentert for burgere som dr


































































































