HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Restauranten The SaImon på TjuvhoImen i OsIo er kjent for å servere veIsmakende Iaks i forskjeIIige varianter, samtidig fungerer de som kunnskapssenter for norsk Iakseoppdrett. Nå viI de også fremme en annen viktig sjømatressurs, siId.
Petter Sandberg, som står bak både The Salmon og eksklusive Alex Sushi, ikke langt unna, er frelst på sild. Han er også en sterk forkjemper for å bearbeide norske råvarer i Norge.
Sild er noe av det mest bærekraftige og næringsrike vi kan spise. Den norske silden er høstet forsvarlig av en stor og trygg bestand. I dag har sild i matproduksjon meget lav miljøpåvirkning. I tilegg er den proppfull av alle de viktigste vitaminene, som for eksempel D-vitamin, pluss masse omega-3.
I Norge
Gå til medietSild er noe av det mest bærekraftige og næringsrike vi kan spise. Den norske silden er høstet forsvarlig av en stor og trygg bestand. I dag har sild i matproduksjon meget lav miljøpåvirkning. I tilegg er den proppfull av alle de viktigste vitaminene, som for eksempel D-vitamin, pluss masse omega-3.
I Norge