AddToAny

Gikk i brorens fotspor og ble produsentrådgiver ved MNS

Gikk i brorens fotspor og ble produsentrådgiver ved MNS
Da Midt-Norge Slakteri (MNS) skulle hente inn ny produsentrådgiver svin etter at Per Arne Nesjan sluttet for et drøyt år siden, falt valget på bror Øyvind Nesjan. Nå er sistnevnte i ferd med å bli smågrisleverandør til MNS - i tillegg til å rådgi slakteriets 76 svineprodusenter.
Så fornøyde var Levanger-slakteriet med den jobb den forrige produsentrådgiveren gjorde at de valgte å holde seg til Nesjan-familien da de ansatte ny produsentrådgiver. Og det er en 38 åring med en solid landbruks-CV som nå danner det viktige bindeleddet mellom produsentene og slakteriet. Den oppgaven tar Øyvind Nesjan svært seriøst.

FRA TJØTTA
På spørsmål om det ikke blir litt vel mye med både rådgiverjobb og smågrisprodusent, er han krystallklar: Jeg må sette min lit til kona mi og svigerfar. Det er de to som har det daglige ansvaret for gården som vi kjøpte da vi flyttet fra Rena på starten av fjoråret. Min oppgave er å steppe inn når det er behov for innleid arbeidskraft. Så dette skal nok gå veldig bra, beroliger mannen som er født og oppvokst på Tjøtta på Helgelandskysten.

142 ÅRSPUR
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Angus-bedriftene med forbedring i fjor Nordfjord Kjøtt investerer tungt i renere produksjon Kjøttbransjen på Alimentaria-messen
Kjøttbransjen 15.05.2024
Skjåkmat produserer 200 av disse spekeskinkene i året og det skjer på basis av en stor lokal, frittgående gris. Nå har kyndige NM-dommere kåret denne spekeskinka til Norges aller beste. - Et flott produkt med en god behagelig moden smak. Mør i konsistensen, god modning og mild i smaken. Rett og slett en spekeskinke i særklasse!
Kjøttbransjen 15.05.2024
- Sammen med mine flotte kolleger og medarbeidere i konsernet skal vi fortsette den gode jobben som blir gjort hver eneste dag.
Kjøttbransjen 15.05.2024
Ansatte i kjøttindustrien får økt sine minstelønnssatser (garantilønnen) til 216,15 kroner pr. time, inkludert det generelle tillegget. Det er klart etter at partene i lønnsoppgjøret, NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN), har kommet til enighet i forhandlingene.
Kjøttbransjen 15.05.2024
Nordfjord Kjøtt (NK) tar store steg mot det grønne skiftet.
Kjøttbransjen 15.05.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt