Hopp til hovedinnhold
Fagpressenytt
menu
LOGG INN
Nyhetsbrev
search
Slot88
https://hellodollyonbroadway.com
Situs Slot Online Terpercaya
LOGG INN
Nyhetsbrev
AddToAny
VI VIL VÆRE BLANT DE BESTE
Kjøttbransjen
14.12.2017
For Etterstad videregående skole er NM i kjøttprodukter en sentral konkurranse. For vi ønsker å være blant de aller beste skolene, og vi støtter opp om arbeidet med å heve kompetansen
Gå til mediet
Kjøttbransjen
Østensjøveien 39/41
0667 OSLO
Tlf 23 24 44 70
Faks 23 24 44 80
pas@kjottbransjen.no
www.kjottbransjen.no/Bladet-kjoettbransjen
Flere saker fra Kjøttbransjen
Nå skjerpes mengden tilsetningsstoffer i pølser og bacon
Produsenter må nå ha kontroll på både tilsetningene og restmengden i ferdige produkter, også fra naturlige kilder i råvarer og prosesser.
Kjøttbransjen
06.10.2025
Fra Ringstad til Grilstad: - Vi har opplevd mange navnendringer
Frank Orheim og Jan-Arne Fjørstad har vært gjennom store endringer i kjøttindustrien.
Kjøttbransjen
06.10.2025
Bygger opp egen wagyu-besetning: - Gøy å gjøre noe ingen andre gjør
Gaselle-bedriften Hafjell Slakteri satser på verdens dyreste kjøtt.
Kjøttbransjen
06.10.2025
Kort sesong, store volum: - Vi kjøper alt vi får tak i
Kampen om dyrene preger hele sesongen. Alle slakteriene vil skaffe seg nok lam.
Kjøttbransjen
06.10.2025
? Hva kan Norge lære av Finland?
Hvordan kan Norge styrke matsikkerheten i en stadig mer urolig verden?
Kjøttbransjen
06.10.2025
Relaterte saker
Flere skal få erstatning
NNN-arbeideren
16.10.2025
Det er mandag morgen og Roald har ikke kommet på jobb
NNN-arbeideren
16.10.2025
I tidsklemmas tjeneste
NNN-arbeideren
16.10.2025
BIG in China
NNN-arbeideren
16.10.2025
NHO klager reklamenekt til Esa
NNN-arbeideren
16.10.2025
Nyhetsbrev
Lag ditt eget nyhetsbrev:
Mer om mediene i Fagpressen