Kjøttbransjen
22.02.2018
Startkulturer er mikroorganismer som er skreddersydd for å gi en kontrollert produksjonsprosess for spekepølser og spekekjøtt. De forbedrer utseende, farge, smak, tekstur og holdbarhet på sluttproduktet.
Hovedfordelene ved å bruke startkulturer er: • Forbedrer produktsikkerhet (redusert hygienisk risiko) • Sikrer jevn produktkvalitet • Kontrollert fermenteringsprosess og forbedret farge, smak og aroma • Kostnadsreduksjon på grunn av redusert fermenteringstid • Reduksjon av feilproduksjoner Gewürzmüller / Bitec / Frutarom er ikke bare en leverandør av startkulturer til spekemat. De er den eneste leverandøren med base i kjøttindustrien, som utvikler og produserer egne startkulturer. Et stort team av kjøttteknologer, mikrobiologer og bioteknologer arbeider daglig med utvikling av nye startkulturer og bruk av disse. De har også førstehåndskunnskap om modningsmidler, krydder og smak, hjelpe- og tilsetningsstoffer som
Gå til mediet


































































































