HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
08.12.2023
Zero dosage og økoIogisk champagne
Det champagneproduserende søskenparet Benoît og Mélanie Tarlant, har tatt et bevisst valg om å unngå tilsetning av dosage, altså sukker. Fraværet av dosage gir rom for en renere og mer autentisk opplevelse, der druenes naturlige kvaliteter og områdets unike terroir får skinne gjennom uten forstyrrelser.
Bunnfallsmodningen spiller en viktig rolle i utviklingen av Zero Brut Nature. Når vinen, som har 2014-årgangen som base, får modne på bunnfallet i nesten seks år, som er en betydelig lengre periode enn de 15 månedene som er minstekravet for non-vintage-champagne, blir aromaer og smaker vesentlig bedre integrert. Benoît og Mélanie Tarlant er tolvte generasjons vinmakere. De kombinerer sin respekt for familiens tradisjoner og det biologiske mangfoldet i vinmarkene med en eksperimentell t
Gå til medietBunnfallsmodningen spiller en viktig rolle i utviklingen av Zero Brut Nature. Når vinen, som har 2014-årgangen som base, får modne på bunnfallet i nesten seks år, som er en betydelig lengre periode enn de 15 månedene som er minstekravet for non-vintage-champagne, blir aromaer og smaker vesentlig bedre integrert. Benoît og Mélanie Tarlant er tolvte generasjons vinmakere. De kombinerer sin respekt for familiens tradisjoner og det biologiske mangfoldet i vinmarkene med en eksperimentell t