Kjøttbransjen
22.02.2018
LILLEHAMMER CC-bacon er en slager på Lillehammer. Men kundene er blitt så godt vant at de helst vil ha ferskt lam hele året, også.
- Lammeskank og lammecarré er nok det som øker mest. Vi selger mer lam hele tiden, sier Mona Lillegård. Hun er osteansvarlig, men tar også en tørn i kjøttdisken på CC Mat på Lillehammer.
SESONGFORSTÅELSE
- Det går masse lam hele året, bekrefter ferskvaresjef Arne Martin Solberg.
- Lam er et stort sesongprodukt, men kundene vil helst ha det hele året. De skjønner ikke at det er i september og oktober vi har det ferskt. Men de vil ha det, så da får vi selge det tint, smiler han.
Lillegård og Solberg hold
Gå til medietSESONGFORSTÅELSE
- Det går masse lam hele året, bekrefter ferskvaresjef Arne Martin Solberg.
- Lam er et stort sesongprodukt, men kundene vil helst ha det hele året. De skjønner ikke at det er i september og oktober vi har det ferskt. Men de vil ha det, så da får vi selge det tint, smiler han.
Lillegård og Solberg hold


































































































