HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
10.02.2023
På under et haIvt år er Sommerro, på SoIIi PIass i OsIo, bIitt et utroIig popuIært mat- og vinhus.
Utbyggerne så for seg at overnatting og F&B skulle utg jøre omtrent 50 prosent hver, men omsetningen i restauranter, barer og i forbindelse med events og møter, er tatt fullstendig av.
Selv på en grå tirsdag i slutten av januar, har de hundrevis av gjester. Og selv om hotellet er helt nytt, er det på en måte som det alltid har ligget der, det hører til.
- Ekspedisjonshallen, som egentlig var et hull inne i bygget og en utfordring, er blitt det hotteste stedet i Oslo. Det er fullt torsdag, fredag og lørdag, og også til lunsj mange dager. Vi er blitt truffet av en tsunami av gjester. Dette er det største restaurantkomplekset i Norden, med kjempemargin, det er stedet der flest mennesker konsumerer mat og drikke, sa Petter
Gå til medietSelv på en grå tirsdag i slutten av januar, har de hundrevis av gjester. Og selv om hotellet er helt nytt, er det på en måte som det alltid har ligget der, det hører til.
- Ekspedisjonshallen, som egentlig var et hull inne i bygget og en utfordring, er blitt det hotteste stedet i Oslo. Det er fullt torsdag, fredag og lørdag, og også til lunsj mange dager. Vi er blitt truffet av en tsunami av gjester. Dette er det største restaurantkomplekset i Norden, med kjempemargin, det er stedet der flest mennesker konsumerer mat og drikke, sa Petter