Kjøttbransjen
26.09.2024
25 deltakere fra 19 bedrifter var på plass i Trondheim da KLF arrangerte kvalitetssamling nylig. Bedriftene representerte en blanding av kylling, rødt kjøtt, skjæring, spekemat og bearbeiding av ferske produkter.
Også denne gang knytter det seg stor interesse til disse kvalitetssamlingen. Fagsjef for kvalitet i KLF, Christiane Hoffmann, er tilfreds med at hele 19 bedrifter stilte opp denne gang.
- Bedriftene synes å prioritere deltagelse på disse samlingen og jeg tror dette forumet representerer noe viktig med hensyn til inspirasjon, faglig påfyll og ikke minst sosial samhandling med kollegaer i andre bedrifter.
Fokus på EHEC
- Hva vil du trekke fram fra det faglige programmet?
Gå til mediet- Bedriftene synes å prioritere deltagelse på disse samlingen og jeg tror dette forumet representerer noe viktig med hensyn til inspirasjon, faglig påfyll og ikke minst sosial samhandling med kollegaer i andre bedrifter.
Fokus på EHEC
- Hva vil du trekke fram fra det faglige programmet?