AddToAny

Topp og bredde

Når dette skrives har Bundefjorden-seilere både deltatt og skal delta i norgesmesterskap og internasjonale mesterskap. Vi heier på disse og gleder oss over at de jevnlig kommer hjem med heder og ære.
Det er flott at vi har dyktige seilere som får gode resultater og vi er stolte av dem. Utfordringen er, som for mange idrettslag, hvor mye man skal satse på toppene kontra bredden.

Det er lett å si ja takk, begge deler, men det er en vanskelig balansegang. I Bundefjorden har vi satset på å ha gode trenere for jolleseilerne, noe som ser ut til å bære frukter. Det kommer stadig opp nye talenter og mange blir værende i seilermiljøet.

Ungdomsbåten «Hotshot», som i skrivende stund deltar i EM ORCi, gjør at noen av disse får en fin introduksjon til kjølbåtseiling, og flere mønstrer på som mannskap på kjølbåter før de eventuelt kjøper egen båt.

Det at vi har noen enere hos oss gjør at vi andre har noe å måle oss mot, men mange er også med fordi miljøet er godt og de ser ut til å trives i foreningen.

En annen satsing som også ser ut til å styrke miljøet er satsingen på dameseiling. Vi har nå en fin gjeng damer som seiler jevnlig på våre onsdagsregattaer og de gjør stadig fremskritt.

Det finnes ikke noe fasitsvar på topp eller breddeidrett, men det ser ut som toppene skaper bredde - eller er d

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

Får ikke seile etappene i Sørishavet, og skal ikke jorda rundt.
SEILmagasinet 01.12.2022
starter det 37. America's Cup i Barcelona. Selv om det er New Zealand som har pokalen, så skal neste America's Cup foregå i Europa. New Zealand er utfordret av fire lag, fra USA, Storbritannia, Sveits og Italia.
SEILmagasinet 01.12.2022
Trimaranen «Solidaires En Peloton» kullseilte øst for Azorene. Her forteller skipperen om hva som skjedde.
SEILmagasinet 30.11.2022
Nå kjenner vi riggen, vi praktiserer en form, men vet at vi må øve mere trim. Men i mål er vi kommet - med noe. Om det kan bli bedre? Så absolutt.
SEILmagasinet 30.11.2022
Første ARC+-deltager er alt fremme på Grenada, mens første norske må vente til torsdag.
SEILmagasinet 29.11.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt