Kjøkkenskriveren
12.09.2017
Kokk Mats Johansson i Haugen-Gruppen er opptatt av å formidle til kundene hvordan de kan produsere velsmakende mat med mindre salt på institusjonskjøkken uten at det går ut over smaken. Han mener mange kokker i offentlig sektor for lett tyr til salt for å heve måltidet.
53 aktører undertegnet i sin tid Saltpartnerskapet, deriblant Haugen-Gruppen AS. Da den historiske avtalen ble undertegnet, sa Peter Ravn i Haugen-Gruppen at det skal være fullt fokus på reduksjon av salt i tiden framover. Haugen-gruppen er som kjent leverandør av mat og drikke fra hele verden. Intensjonsavtalen har satt grenser for saltinnhold i alt fra knekkebrød til olivenlake.
SALT KAMUFLERER
Mats Johansson mener mye ansvar hviler på kokken.
- Salt kan kamufler
Gå til medietSALT KAMUFLERER
Mats Johansson mener mye ansvar hviler på kokken.
- Salt kan kamufler