Kjøttbransjen
25.01.2018
LEKNES 17-årige Victoria Lorentzen vil bli slakter og da hun skulle ut i praksis etter to år på restaurantog matfaglinjen ved Vest-Lofoten videregående skole på Gravdal, valgte hun Horns Slakteri.
- Venninnene mine sier det er rart og ekkelt, men jeg bryr meg ikke! Det er dette jeg vil. 17 åringen går 2. året på restaurant og matfaglinjen. Hun er klar på at det slakter hun vil bli.
TREDJE UTPLASSERINGSRUNDE
De siste ukene har elevene ved 2. året på restaurant og matfaglinjen ved Vest-Lofoten videregående skole vært utplassert i ulike bedrifter. Det er deres tredje utplasseringsperiode. De fleste på hoteller, hurtigruter eller restauranter.
17 år gamle Victoria Lorentzen valgte å ha sin praksis ved Horns Slakteri AS på Fygle.
- Jeg har vært her alle gangene vi har vært utplassert og jeg har stortrivdes, sier 17-åringen som er helt klar på hva hun skal bli.
- Jeg skal b
Gå til medietTREDJE UTPLASSERINGSRUNDE
De siste ukene har elevene ved 2. året på restaurant og matfaglinjen ved Vest-Lofoten videregående skole vært utplassert i ulike bedrifter. Det er deres tredje utplasseringsperiode. De fleste på hoteller, hurtigruter eller restauranter.
17 år gamle Victoria Lorentzen valgte å ha sin praksis ved Horns Slakteri AS på Fygle.
- Jeg har vært her alle gangene vi har vært utplassert og jeg har stortrivdes, sier 17-åringen som er helt klar på hva hun skal bli.
- Jeg skal b